OVER ONS
visie op schadeherstel

Over ons


Sinds 8 augustus 2008 is Marco van Bunderen de nieuwe eigenaar van Autoschadeherstelbedrijf Van der Meer in Monster. Aan de Havenstraat 48 heeft de geboren ’s-Gravenzander dit welbekende Monsterse bedrijf overgenomen, nadat hij noodgedwongen het veld moest ruimen aan de Monsterse Haagweg vanwege de realisatie van de Westlandse Zoom. Op dat moment was Van Bunderen drie jaar eigen baas, nadat hij zestien jaar werkzaam was geweest bij een Autoschadebedrijf.

De afgelopen maanden hebben voor de nieuwe eigenaar met name in het teken gestaan van de overname.
Bestaande en nieuwe klanten zijn respectievelijk ingelicht en geworven, en inmiddels staat de werkplaats aan de Havenstraat dan ook vol met schadegevallen, van elke klasse en diverse merken.
Van Ford tot Ferrari, zeg maar, want onlangs kreeg Van Bunderen de opdracht enkele bloedrode Ferrari’s te herstellen voor een gewaardeerde particuliere klant. Tot het klantenbestand behoren naast particulieren ook dealers, en autobedrijven. Zijn ervaren team van voorbewerkers, schadeherstellers en spuiters deinst wat dat betreft voor geen enkel schadegeval terug.

Een zeer belangrijk onderdeel van schadeherstel blijft, na reparatie, het spuiten van de herstelde plek in de juiste kleur. Dankzij een kleurencomputer wordt de kleurcode van het te spuiten object ‘gelezen’ en de bijbehorende verf kan worden gepakt of gemengd. In de spuitcabine is menig automobiel dan ook al in schitterende staat teruggebracht. Bovendien leent de cabine zich voor het overspuiten van andere voertuigen, zoals motoren, en boten, maar ook keukenfrontjes, radiatoren en in de woorden van Marco “alles waar verf op zit en dat in de cabine past”. Bij Van der Meer Autoschade is bovendien een scala aan merken en soorten verf beschikbaar.

Na herstel van uw auto krijgt deze bij Van der Meer Autoschade een uitgebreide waxbehandeling, zodat deze er weer schitterend uitziet. Het is deze service waar Van Bunderen reeds om bekend stond en waar hij in het nieuwe bedrijf waardering oogst. Overigens kunt u voor elk schadegeval terecht bij Van der Meer Autoschade, u hoeft alleen maar te bellen met 0174-244607. Voor meer informatie over de openingstijden, de diverse mogelijkheden en contactgegevens verwijzen wij u naar de site www.vdmeerautoschade.nl.


  • Korte lijnen, een op en contact
  • Wij werken met kwaliteitsmaterialen
  • Wij zijn breed inzetbaar voor tal van werkzaamheden

Offerte aanvragen?

WHATSAPP JE SCHADE!